Una dintre soluțiile la care apelează companiile falimentare din domeniul producției de confecții, aflate în imposibilitatea de a-și achita datoriile către creditori, este cea a vânzării stocurilor de marfă.

Astfel, compania Stilman Com, cu sediul în Piatra Neamț, organizează pe 8 martie la ora 12, prin intermediul lichidatorului judiciar UFA INSOLV (ufa.insolv.sprl@gmail.com), o licitaţie publică cu strigare în vederea vânzării bunurilor mobile constând în stocuri de mărfuri: 2.498 articole de damă și bărbați în valoare de 62.631 lei, rezultând un preț de 25 lei pe bucată, plus stocuri de țesături.

Conform Licitații-insolvență.ro, societatea nu este plătitoare de tva. Ofertanţii vor depune documentaţia de participare şi garanția de 10% din valoarea de pornire în contul de procedură al debitoarei falite deschis la Garanti Bank, cu cel puţin 48 ore înainte de ora de începere a licitaţiei.

În plus, celor interesați li se solicită să achite și caietul de sarcini pentru participarea la licitație, în valoare de 800 lei, plus TVA.