Retailerul german Peek & Cloppenburg a deschis un nou magazin în Sofia Ring Mall, după ce în ultimii zece ani în Bulgaria nu mai inaugurase niciun spațiu.

Magazinul deschis în luna martie se desfășoară pe 3.000 mp de spațiu de retail pe două etaje, împărțit pe categorii de produse, pentru femei și bărbați. Sunt cuprinse, de asemenea, și departamentele dedicate vestimentației atheisure și sport.

Dintre brandurile pe care le comercializează se numără Armani Exchange, BOSS, HUGO, JOOP!, Marc O’Polo, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, S.Oliver, precum și propriile mărci (Jake*s, Review).

Acesta este al treilea magazin Peek & Cloppenburg din Bulgaria. În România, retailerul are opt magazine, patru în București, două în Timișoara și câte unul în Constanța și Cluj.

„În noul nostru magazin, cuprindem peste 100 de branduri diferite sub același acoperiș. Ne dorim să le oferim clienților ținutele perfecte pentru orice ocazie și stil. În mod special în aceste vremuri dificile, continuăm să credem în comerțul fizic și ne vom continua expansiunea în Europa de Est”, declară Paul Pörtner, Director Retail Management la Peek & Cloppenburg și responsabilul pentru piețele est-europene.