Kornit Digital Ltd., companie israeliană producătoare de tehnologii ditigale pentru industria textilă, a anunțat colaborarea cu designerii brandului threeASFOUR.

Împreună, Kornit Digital și threeASFOUR au lansat colecția intitulată Kundalini în cadrul New York Fashion Week, demonstrând capacitățile designerilor din modă de a se exprima cu ajutorul tehnologiilor de la Kornit.

Fondat în 2005, brandul threeASFOUR s-a dezvoltat prin îmbinarea tehnologiei de vârf cu măiestria tradițională pentru a crea piese care sunt atât modă, cât și piese de artă.

Designul sofisticat al colecției Kundalini prezintă întreaga valoare a tehnologiei inovatoare a companiei Kornit și puterea abordării digitale pentru modă. Întreaga colecție a fost produsă folosind tehnologia MAX a Kornit, care oferă capabilități de decorare și design digital.

„După succesul Săptămânii modei de la Tel Aviv, creăm experiențe și parteneriate în New York, Los Angeles, Londra – și în alte centre globale de modă care vor să adopte mijloace digitale, ecologice, de producție. Colaborarea cu threeASFOUR este un alt pas în călătoria noastră de a deveni un sistem de operare pentru modă de proximitate, durabilă, on-demand”, a declarat Ronen Samuel, director executiv al Kornit Digital.

Ecosistemul de producție Kornit Digital folosește mai puțină apă și energie și generează emisii de dioxid de carbon reduse, în comparație cu procesele de producție tradiționale.