Brandul polonez 4F își extinde rapid lanțul de magazine staționare. După succesul magazinelor din centrele comerciale aparținând rețelei dezvoltatorului NEPI Rockcastle, în orașe precum Timișoara, Constanța, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș, 4F a inaugurat cel mai nou magazin al său în București, în Mega Mall, reorganizat după un concept original. 

Acesta este cel de-al 17-lea magazin 4F din România, deschis pe 18 noiembrie, prilej cu care clienții au beneficiat de promoții. Noul magazin dispune de un spațiu de 222 metri pătrați și este amenajat conform celui mai nou concept pentru un magazin de tip flagship al brandului.

Gama 4F oferă îmbrăcăminte și accesorii sportive pentru toți cei pasionați de mișcare și de un stil de viață activ, indiferent de vârstă sau de sportul preferat. Clienții vor putea testa și achiziționa cele mai noi colecții pentru sporturile de iarnă, schi și snowboard, produsele având cele mai noi tehnologii de impermeabilitate și rezistență la temperaturi scăzute.

4F este un brand polonez în creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene. 

În România, în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, brandul mai are magazine și în Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Ploiești Shopping City și Shopping City Târgu Mureș. 

Planurile retailerului prevăd alte două inaugurări în acest an, în România. În plus, brandul se află în plină expansiune și pe alte piețe, magazinele 4F fiind prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia și Qatar, printre altele.

Brandul 4F este deținut de OTCF, o companie poloneză implicată în crearea, producția și vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii sportive de ultimă generație. Colecțiile cuprind echipamente pentru diverse sporturi, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. 

Magazinele de îmbrăcăminte 4F oferă jachete sport, hanorace sport, echipament fitness, echipament alergare, îmbrăcăminte pentru ciclism, fleeces, tricouri, pantofi sport, genți, lenjerie sport și toate accesoriile pentru sport și călătorie.

Iubitorii de munte pot găsi colecții de trekking și accesorii pentru drumeții și deja cunoscutele colecții de schi și snowboard, ce cuprind pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte softshell, lenjerie termică, dar și accesorii precum căști, mănuși, ochelari.