Dezvoltatorul Sonae Sierra, proprietarul mallului ParkLake din sectorul 3 al capitalei, a anunțat recent că din decembrie 2022 va găzdui deschiderea primului magazin Primark din România. Alături de acest retailer, care va ocupa o suprafață închiriată de 3.735 mp și se va întinde pe două etaje, Sonae Sierra anunță extinderea mixului de chiriași din centrul comercial ParkLake cu noi magazine, dintre care două în premieră pe piața locală: Converse, care va deschide primul magazin monobrand din România și In Street, un magazin multibrand de articole sportive.

In Street aduce un concept și o poziționare unice pe piață, venind în întâmpinarea clienților cu o combinație atractivă de mărci proprii, cât și mărci globale. Brandul se adresează clienților din toate segmentele de vârstă, oferind o gamă largă de produse de încălțăminte și îmbrăcăminte sport și casual. CONVERSE s-a făcut remarcat de-a lungul timpului datorită sneakerilor iconici, precum Chuck Taylor All Star, continuând să dea voce unei comunități globale de creatori emergenți care susțin progresul în sport și cultură.

ParkLake și-a consolidat, de asemenea, oferta pe zona de food, atingând nivelul maxim de ocupare.  Astfel, în cadrul centrului comercial au fost aduși operatori de fast-food precum Popeyes sau Dogu, concepte inovatoare (Poke House), precum și restaurante cum sunt Sushi Terra și Nuova Plate.

“Vom continua să extindem mixul de chiriași și să consolidăm portofoliul centrului comercial cu mărci internaționale de top și concepte atractive”, a menționat Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager.

Investitorul Sonae Sierra deține 25 de centre comerciale în Europa și America de Sud, și are multiple proiecte în dezvoltare. ParkLake este singurul mall deținut în România împreună cu Caelum Development. Inaugurat în 2016, Parklake are o suprafață comercială de cca 70.000 mp.