„Textile în Iași – de la origini spre viitor” – acesta e numele workshopului organizat de Landau Impex în capitala Moldovei în zilele de luni – miercuri 27-29 martie 2023, începând cu orele 10, și la care vor participa oficial reprezentanți ai Assyst, ZSK Stickmaschinen GmbH, N&H și Madeira. Evenimentul va avea loc la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor din B-dul Prof. Dimitrie Mangeron nr. 31, corp TEX1, parter, Iaşi.

Cu această ocazie, participanții pot asista la demonstrații în timp real a mașinii de brodat cu braț liber Racer 2WL, cu evidențierea a diverse moduri de lucru cu maxim 18 culori pe Sprint 7, prezentare susținută de Harald Grube (ZSK). Cei interesați de aplicații tehnice vor putea asista la prezentarea mașinii combinate JCZA 0109-550 (700) cu capete pentru broderie clasică și aplicații speciale – depunere fire tehnice, susținută de specialistul René Gotolle de la ZSK în corpul TEX4. La cerere se vor putea oferi demonstrații ale programelor de proiectare a broderiilor GIS BasePAC și EPC Win. În premieră pentru România și Moldova, Landau va anunța începutul colaborării cu Assyst, lider european în programe de proiectarea îmbrăcămintei și a altor produse cusute asistată de calculator, atât 2D cât și 3D. David Thery (Assyst) ne va expune noutățile și planurile de viitor ale companiei, iar Corina Gîdei va demonstra funcționarea programelor, cu posibilitate de import și prelucrare a datelor din producție. Se va testa mașina de aplicare cristale pe folii de transfer Homerun de la N&H, iar Madeira va prezenta atât pe mașinile de brodat cât și într-o zonă dedicată ață din viscoza sau poliester (lucios sau mat), ață specială acril/lână sau acril/bumbac, ața transparentă pentru aplicat paiete sau șnur și alte furnituri pentru broderie, consultanța fiind oferită de Paolo Sciandrone, Madeira, și de Florin Petre, Landau.

Participarea se confirmă până la data de 20 martie 2023 la numerele de telefon 0722 489 438/ 0799 820 238 sau pe e-mail la adresa: sales@landau.ro