Brandul Lefties, parte a Grupului Inditex, una dintre cele mai mari companii de retail de modă din lume, va deschide anul acesta, în proiectul mixed-use Iulius Town Timișoara, cel de-al doilea magazin din România, pe o suprafaţă de 5.000 mp.

Majoritatea brandurilor grupului spaniol sunt deja prezente în toate cele cinci proiecte ale grupului ieșean Iulius din țară. 

Inaugurat în 2019, în urma unei investiții de peste 442 milioane de euro, Iulius Town este primul proiect mixed-use din vestul ţării şi include cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, de peste 102.000 mp, 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, un hub office, numeroase servicii și o grădină urbană.

„Anul 2024 va fi foarte dinamic în rețeaua Iulius. La Timișoara, vom avea două intrări majore și nu ne vom opri aici, pentru că ne dorim să aducem în proiectele noastre cele mai dorite branduri”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing al Iulius.

Lefties, prezent în 16 țări, a intrat pe piața locală în octombrie 2023. România este prima țară din Europa Centrală și de Est în care brandul este prezent. Magazinul găzduiește colecțiile și ultimele tendințe în modă pentru întreaga familie – femei, bărbați, fete, băieți și bebeluși, dar și produse de beauty, tehnologie și papetărie.