O dată cu deschiderea târgului, Romania Fashiontex se poziționează încă de pe acum ca noul hub comercial pentru textile al Europei de Est

Comunicat de presă

ROMANIA FASHIONTEX – Romania International Fashion, Textile & Accessories Fair și-a deschis porțile azi cu participarea a peste 200 de branduri și estimează că se va bucura de prezența a 8000 de specialiști din industria textilă pe perioada celor trei zile de târg – 25-27 ianuarie 2024, la Centrul Expozițional Romexpo din București.

La Romania Fashiontex Fair expun companii din 12 țări – România, Turcia, Spania, China, India, Pakistan, Ucraina, Polonia, Grecia, Bangladesh, Egipt și Maroc.

În cadrul acestui hub comercial al industriei din Europa de Est, Romania Fashiontex Fair îi aduce laolaltă pe cei mai renumiți producători de textile și pe buyerii din întreaga Europă.

Evenimentul e organizat de Pyramids Group în parteneriat cu FEPAIUS și le dă ocazia vizitatorilor să vadă expuse o gamă largă de produse ce anticipează cele mai noi tendințe din domeniu.

Seminarele Romania Fashiontex: tendințe și inovații

Zece specialiști recunoscuți din asociații și organizații patronale textile din întreaga lume vor organiza în cadrul târgului seminare dedicate tendințelor și inovațiilor din domeniu. În plus, vor avea loc workshop-uri susținute de specialiști ai industriei textile și din domeniul academic.

Dedicată sourcing-ului de producție și achiziției de produse textile manufacturate, Romania Fashiontex va susține creșterea exporturilor expozanților – nu doar pe piața românească, ci și pe piața europeană – și va oferi o privire de ansamblu asupra ultimelor tendințe din domeniu.

Sunteți bineveniți la cea mai importantă întâlnire a anului pentru industria textilă din România cu începere din 25 ianuarie 2024 la Centrul Expozițional Romexpo.

Site oficial:  https://romaniafashiontex.com/

E-Badge gratuit pentru vizitatori: https://romaniafashiontex.com/online-invitation

 

 

Contactați  Organizatorul pentru mai multe informații:

Pyramids Group:

E-mail: marketing@pyramidsfair.com

Mobil & Whatsapp: 0090 5061269692

Contactați  FEPAIUS pentru mai multe informații:

E-mail: fepa_ius@yahoo.com

Office: 0040 21 311 2981

p-publicitate.jpg - ConstructivConstructiv