Ma-Jore, un business specializat pe confecționarea și vânzarea de îmbrăcăminte pentru gravide, a fost scos la vânzare. Proprietarul, Ionuț Marin, a precizat că afacerea este funcțională și profitabilă, fiind de fapt și singura companie producătoare de acest fel din România. În cadrul businessului sunt cuprinse două societăți, „ambele fără datorii,” una specializată pe producție și desfacere de confecții textile, cealaltă pe comerț cu amănuntul prin internet. Platforma de vânzare online au aproximativ 6.000 de vizitatori lunar și 60 de facturi lunare. Sunt incluse în preț și utilajele necesare productiei, tipare (aproximativ 50 de modele), lista cu furnizori de țesături și accesorii, lista cu furnizorii de servicii, mentenanță și marketing pentru site, curieri, plus lista de clienți, compusă din 40 de magazine fizice.

De menționat că încă există contracte valabile cu Cora și Carrefour, la care nu se mai livrează în prezent, plus contractul cu Emag Marketplace (funcțional) și un stoc de marfă evaluat la peste 10.000 de euro.

Cifra de afaceri pentru anul 2017 s-a ridicat la aproape 98.000 de euro.

Afacerea funcționeaza de 11 ani, iar prețul de vânzare este 30.000 de euro (împreună cu stocul) sau de 20.000 euro fără stoc.

Detalii pe office@ma-jore.ro sau la 0724 095 056.