În perioada 27-30 septembrie, școala Atelierele ILBAH a organizat workshopuri de croitorie în cadrul MODEXPO, una dintre cele mai importante expoziții de de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii. Evenimentul, desfășurat în Pavilionul B2 al Romexpo, a reunit atât creații vestimentare din colecțiile toamnă – iarnă 2018, cât și echipamente pentru industria ușoară. Pe lângă zona de workshopuri, standul Atelierele ILBAH a fost rezervat unor ținute unicat spectaculoase, realizate de absolvenți ai Cursului de Design Vestimentar.

Peste 100 de participanți la Workshopurile de Croitorie

Timp de 4 zile, traineri profesioniști Atelierele ILBAH au introdus peste 100 de persoane în fascinanta lume a croitoriei. Pasionații au avut ocazia să lucreze cu mașini de cusut de top, marca Brother, care, datorită tehnologiei avansate, au făcut lecțiile plăcute și ușor de asimilat. La finalul celor două ore de workshop interactiv, participanții au plecat acasă cu o amintire prețioasă, primul lor obiect cusut cu ajutorul unei mașini performante. Pentru mulți dintre ei, workshopul ar putea însemna un frumos început, fie că aleg să-și transforme pasiunea într-un hobby care să le ofere satisfacția de a crea ceva cu propriile mâini, fie într-o nobilă meserie, extrem de căutată pe piața muncii din marile orașe ale țării.

Creații vestimentare unicat, 100% românești în standul Atelierele ILBAH

Standul Atelierele ILBAH din cadrul MODEXPO a reunit creațiile unora dintre cei mai talentați absolvenți ai Cursului de Design Vestimentar. Expoziția de ținute creative a reprezentat un real succes pentru designeri, atrăgând numeroși vizitatori MODEXPO, iar școala a demonstrat încă o data că susține și promovează tinerele talente din moda românească.

Organizator: Atelierele ILBAH.

Eveniment susținut de Romexpo.

Parteneri: Cusut și Brodat, Brother.

Parteneri media: Dialog Textil, Business Texin.