Freudenberg Performance Materials a lansat un nou serviciu dedicat industriei confecțiilor: un magazin online pentru industria de confecții. Acesta cuprinde o gamă completă de căptușeli, benzi, pânză și materiale preformate, precum și materiale izolatoare termic din gama comfortemp®.

Magazinul Freudenberg Apparel Online este disponibil din decembrie 2020 pentru clienții din Germania. Extinderea cercului clienților pentru restul lumii are loc din luna aprilie.

2.000 de produse diferite disponibile online

Clienții pot alege dintre peste 2.000 de produse diferite, de la soluții de lipire până la gama de reciclare. O structură clară, pe grupuri, facilitează găsirea produsului potrivit: îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, îmbrăcăminte sport, haine de exterior și de lucru, cămăși, jeanși și piele, precum și game speciale pentru producția de accesorii, aplicații sau broderii.

Acces cu sau fără înregistrare

Pe lângă contul lor de client pentru gestionarea adreselor și comenzilor de cumpărare, utilizatorii înregistrați au acces la informații despre produs, precum și la fișele tehnice în format PDF, disponibile pentru descărcare. Dar magazinul online este disponibil și fără autentificare – în format de catalog pentru căutarea completă a produselor și informații pentru întreaga gamă. Imaginile cu funcția zoom arată grosimea, structura, rezistența și drapajul produsului.