Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei al brandurilor britanice de modă TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 14 noiembrie, la Băneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt așteptați în spațiul comercial de peste 1.200mp, dispus pe două etaje, începând cu ora 10 dimineața.

Grupul Voici la Mode, deținătorul francizei în România, a anunțat că primii 100 de vizitatori care se vor prezenta în fața magazinului în dimineața inaugurării vor primi un card de cumpărături de 100 Lei, iar primii 1.000 de clienți care vor face achiziții de minimum 100 lei în weekend-ul de deschidere (14-17 noiembrie), vor primi cadou o geantă de cumpărături.

De asemenea, noua locație considerată flagship store, va pune la dispoziția clienților și vizitatorilor săi servicii de înfrumusețare express (manichiură, pensat, make-up & hair styling) în salonul special amenajat de către lanț de saloane de înfrumusețare BROW BAR & MORE.

Flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Baneasa Shopping City va gazdui si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si Ragged Priest. Totodata, clientii isi vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.

„Pentru noi este o mare bucurie sa anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din România, care de altfel este și cel mai mare din Sud-Estul Europei. Acum putem oferi clienților noștri o gamă variată de articole vestimentare, accesorii și noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv în magazinul nostru din Băneasa Shopping City. La acestea se adaugă și serviciului de Personal Shopping, dar și cele de înfrumusețare express, pentru o experiență de shopping de înaltă clasă.” declară Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru