Lansată sub sloganul „Fashion is in our nature” noua colecție pune accentul pe viziunea mărcii C&A de a face din sustenabilitate noua normalitate.

Colecția Ladies pentru primăvară-vară reflectă combinația între ritmul vibrant al orașului și puterea regenerantă a naturii. Stilurile prezentate denotă o preocupare constantă asupra problemelor mediului înconjurător, iar influențele naturale se pot observa atât în fibrele naturale mai sustenabile ce au fost folosite, cât și la nivel de imprimeuri și culori.

Croielile lungi, evazate și pline de feminitate conferă o fluiditate naturală ținutelor din colecția Ladies. Acestea sunt completate cu succes cu imprimeuri florale din cele mai recente tendințe de pe podiumurile internaționale, inspirate de culorile neutre ale naturii, cu nuanțe accentuate de verde și galben. Jachete în stil utilitar, pantaloni cargo și costume kaki, combinate cu rochii maxi și fuste creează ținute de zi cu zi inspirate din natură.

Colecția Premium este dedicată femeilor puternice, care preferă ținute feminine, elegante, dar și comode. Costumele croite superb, pe alb, roz aprins, gri și galben conferă un aspect plin de încredere și desăvârșesc garderoba de sezon.

Noua colecție Clockhouse Girls aduce un tribut diversității și originalității în toate aspectele sale. În centrul atenției sunt articolele din denim, materiale din fibre reciclate și stiluri inspirate din anii 90. Colecția Clockhouse pentru băieți reflectă atitudinea modernă a tinerilor din era nativilor digital și influența stilului casual în moda de stradă.

Brigitte Danielmeyer, Director Buying Ladies Division: „Colecția 2020 este strâns legată de importanța tot mai mare pe care o are protejarea mediului înconjurător în cadrul societății și a industriei, precum și la însemnătatea tuturor lucrurilor mici pe care oamenii le pot întreprinde pentru a contribui la un mod de viață mai responsabil.”