Designerul Andreea Mogoșanu a lansat o nouă colecție de bijuterii, dedicat „femeilor în al căror univers nu există jumătăți de măsură.” Creatorea a modelat cu migală bucățile de metal prețios, rezultând texturi unice, surprinzatoare, care fac dovada unei expertize îndelungate a lucrului cu materialele.

Cerceii, inelele și brățările aurii au dimensiuni generoase și par masive, însă de fapt sunt extrem de ușoare, mesajul transmis fiind acela de îndrăzneală lipsită de ostentație.

Cerceii se prezintă sub forma unor cercuri cu margini vălurite sau a unor pătrate mari subsumate aceleiași estetici care invită la explorare liberă, inelele permit ajustarea pe deget, iar brățările pun semnul egal între fantezie, ingeniozitate și autenticitate.

Piesele ready-to-wear din colecția “Magnificent” 2020 sunt realizate manual din argint și placate cu aur, diametrul acestora variind între 4 cm (S) si 5 cm (L). Întreaga linie este disponibilă pentru comandă pe magazinul online moogustore.com, iar livrarea se realizează prin curier.