Deschiderea Colosseum Mall, situat în Nord-Vestul Bucureştiului, se amână pentru anul viitor din cauza Covid-19, potrivit unui comunicat de presă al dezvoltatorului.

Este vorba de un proiect de extindere al unui centru comercial existent, unde își desfășoară activitatea retaileri precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Jysk, Sport Vision, LC Waikiki, Pepco şi alții.

În prezent, centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafaţa închiriabilă va atinge 54.500 mp. Investiția în acest proiect este estimată la 30 milioane de euro. Potrivit Doiniţei Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall, peste 85% din spaţiile complexului sunt închiriate unor branduri de modă, cafenele, restaurante şi divertisment.

„Deşi pandemia Covid-19 a influenţat dinamica pieţei de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte şi să îşi consolideze afacerile offline şi online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internaţional de modă, care va fi anunţat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezenţă online foarte puternică şi va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall,” a spus Doinița Ilie.