Noua tehnologie SHAKEDRY a firmei GORE-TEX® Active a fost prezentată în cadrul târgului de Outdoor Ispo 2017.

Unul dintre cele mai lejere produse transpirante revoluționare, impermeabile, antivânt, împachetabil la o greutate minimă și care menține confortul într-o varietate de condiții atmosferice face parte din noua generație GORE-TEX® Active.

Pentru satisfacerea exigențelor cicliștilor și alergătorilor, noile produse GORE-TEX® Active protejează de vânt și ploaie și reduc acumularea transpirației pe tot parcursul activităților fizice intense. Datorită unui design unic, noua tehnologie elimină țesătura externă, fiind compus dintr-un produs laminat cu două straturi și cu o suprafață hidrorepelentă, împiedicând astfel absorbția de apă și menținând confortul perfect pe tot parcursul activităților aerobice intense.

Aceste particularități ale țesăturii vor fi menținute intacte pe tot timpul activităților fizice, prevenind efectul de răcire legat de prezența umidității pe țesătură: haina se usucă foarte rapid, iar jacheta își reduce volumul și greutatea. Excelentul echilibru dintre protecție și confort permite purtarea produsului atât pe timp de ploaie cât și sub soarele arzător.

Iar pentru cei care nu se lasă intimidați de vânt și ploaie când merg pe bicicletă, li se poate recomandă jacheta inovativă One 1895 GTX Shakedry, care reprezintă un omagiu primului model de ciclism Gore-Tex”Giro” cântărind numai 116 grame în măsura L.

Cele mai importante mărci sportive au folosit cu succes această țesătură.