Dâmbovița Mall își va deschide porțile începând cu 20 august cu o ofertă de peste 80 de magazine. Hipermarketul-ancoră este Carrefour, cu o suprafață de aproape 10.000 mp, iar printre brandurile de fashion se numără C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, New Yorker și altele.

Investiția aparține dezvoltatorului Prime Kapital, iar suprafața construită totală depășește 70.000 mp. Vor exista 1280 locuri de parcare, din care 815 în subteran, zona de servicii, zona fashion, zona de food court și o terasă amplă.

Dâmbovița Mall beneficiază de un acces facil prin trei zone de interes: șoseaua de centură, zona centrală (Cartier CFR) și zona gării. Totodată, începand cu data de 20 august, dâmbovițenii vor beneficia de un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al Centrului Comercial, unde se vor efectua toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și eliberare premise auto.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și siguranță împotriva COVID-19. Pe lângă termoscanarea tuturor vizitatorilor și prezența dispenserelor de dezinfectant, se vor pune la dispoziția dâmbovițenilor și măști de protecție de unică folosință, în mod gratuit la intrările în centru comercial. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se va face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare va fi împrospătat în flux continuu, fără recirculare.

Odată cu inaugurarea centrului comercial se va lansa, în parcarea exterioară a Dâmbovița Mall și DriveIn Cinema, ca parte a primei rețele de cinematografe în aer liber cu acces gratuit din România, concept organizat de Prime Kapital și implementat deja în alte 5 locații din portofoliul companiei.

Proiecțiile vor avea loc în fiecare seară a săptămânii și, cel mai important, accesul va fi gratuit. Cei care doresc să participe trebuie doar să se înscrie online pe platforma www.dambovitamall.ro/cinema . Pentru o experiență inedită, vizionarea se va putea face direct din autoturism fiind disponibile 90 de locuri de parcare sau în gradenă unde vor fi puse la dispoziție 56 de locuri cu respectarea distanțării sociale. S

pectatorii vor avea de asemenea posibilitatea de a comanda telefonic mâncare și băuturi de la operatorii de food-court ai centrului comercial, iar livrarea se va realiza direct în zona de eveniment în condiții de maximă igienă și siguranță.