H&M va colabora cu brandul italian de lux Giuliva Heritage, recunoscut pentru costumele impecabile bărbătești, pe care le transformă și adaptează universului feminin. Afacerea de familie, condusă de Margherita Cardelli și Gerardo Cavaliere, fondatorii Giuliva Heritage, acordă o mare atenție calității țesăturilor. Împreună cu H&M, cuplul a creat o linie modernă plecând de la tradiția italiană, iar țesăturile au fost obținute din surse sustenabile, în demersul brandului de a se integra într-o economie circulară.

Colecția este disponibilă în anumite magazine din lume, ca și pe hm.com, începând cu 3 septembrie.

La început, Margherita obișnuia să împrumute piese din garderoba lui Gerardo, îmbrăcând-se în hainele lui. Plecând de la acest etos, colecția Giuliva Heritage x H&M va cuprinde cămăși tradiționale, blazere și trenciuri din lână reciclată, bumbacuri organice și poliester reciclat. Piesele vor acompania și rochii, bluze sau alte piese separate pentru un look concis, clasic.

Tonurile folosite sunt bej, navy, albastru închis și vișiniu, care se alătură unor detalii cum sunt dungile, mâneci bishop și talii înalte.

„A fost minunat să lucrez cu H&M la această colecție. Împreună, am creat piese de tranziție ușoare, cu modele care rezistă trecerii timpului. Ne-am bucurat să folosim materiale reciclate la fiecare look.”, au declarat Gerardo Cavaliere și Margherita Cardelli Cavaliere.

Credit foto – H&M