La începutul luni octombrie s-a lansat ZoriDeRomania.ro – o platformă de comerț online care promovează producătorii locali, de la cei de confecții sau textile și până la ateliere de marochinărie sau producători de încălțăminte.

Platforma cuprinde oferte de textile de casă de la Prodin, haine de la branduri locale precum Vivo Collection, Mauverien, Atelier Bolero și altele, încălțăminte marca Kalapott sau Comart, genți, bijuterii și accesorii de la Gamuza, Craft Laser, Tyana Art, dar și cosmetice naturale românești realizate de măicuțele de la mănăstirea Nera sau handmade mărcile Panseea, Nuca Organic și altele.

„Printre primii producători care au intrat în ZoriDeRomania.ro ne bucurăm să avem și companii deja recunoscute internațional, cu peste 60 de ani de experiență în producția de textile naturale pentru casă, dar și producători atât de creativi încât din mâinile lor ies lumânări parfumate 100% vegane,” se spune în comunicatul companiei.

Platforma își propune să crească și să devină o comunitate care să promoveze și faptele bune, prezentând asociații locale de binefacere și fundații care sprijină persoanele aflate în dificultate.