În lipsa târgurilor de textile și fashion, jucătorii din industrie vin cu soluții pentru a le prezenta clienților cele mai recente colecții. Japonezii de la Toray, prin divizia Sports Fabrics, inaugurează azi o Expoziție virtuală permanentă, accesibilă oricui este interesat de detalii privind noutățile din această gamă, care oferă totodată și posibilitatea de a face achiziții directe, online.

„Din cauza faptului că pandemia de Covid a încurcat socotelile multor activități, inclusiv a organizării de târguri, expoziții, întâlniri directe între furnizori și clienți, TORAY are începând de astăzi o expoziție virtuală permanentă pentru domeniul Sportswear,” anunță Nicu Aivănoaiei, reprezentant de vânzări al Toray International Europe GmbH în România.

Materialele sunt grupate pe categorii și branduri aparținând Toray, și au diverse funcționalități importante pentru sport și outdoor precum impermeabilitate, managementul umidității, protecție termică și altele. (https://www.sportstextiles.toray/en/exhibition/2020dec/)

Astfel, în categoria Lifestyle intră țesăturile ușoare, destinate folosirii de zi cu zi, cu finisaje vintage sau proprietăți superstretch, cu protecție la vânt și altele. Airtastic® cuprinde țesături super-ușoare, performante, din microfibră sau nylon reciclat, Ecodear este gama sustenabilă, cu materiale de proveniență parțial bio, KARUISHI® este un material tip fleece, cu volum mare și dublu strat, Primeflex® este un material stretch premium, partial reciclat și de proveniență bio, Entrant este gama de țesături respirabile și impermeabile, cu ventilație asigurată de structura microporoasă, Kudos XT sunt materialele rezistente la apă, iar Dermizax® este o altă gamă de materiale stretch, cu proprietăți de rezistență la apă.

Materialele de la Toray sunt folosite în cele mai diverse sporturi, de la ciclism și alergare, până la schi și golf.