Tricotajele reprezintă unul dintre vârfurile de lance SENSE, iar în primăvara-vara 2021, brandul românesc lansează o nouă colecție de piese realizate din fire naturale, care surprind prin structurile complexe, și prin declinările în cele mai în vogă nuanțe ale sezonului.

Sustenabilitatea rămâne o componentă importantă a activității Sense, toate produsele fiind tricotate prin fasonare, ceea ce are drept rezultat o suprafață perfect netedă, o calitate superioară și pierderi minime de fire (zero deseuri).

Structurile ajurate ale pieselor tricotate Sense din colecția primăvară-vară 2021 încântă prin estetică și utilitate. Mai precis, acestea facilitează circulația aerului și implicit confortul în timpul purtării.
Pentru tricotaje subțiri, destinate purtării în sezonul cald, au fost alese predominant fire din bumbac premium și in, de calitate superioară și cu o rezistență excelentă la uzură. Realizate în fabrica Smirodava, cu peste 40 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul tricotajelor, produsele Sense răspund celor mai înalte exigențe din punct de vedere al execuției și longevitaății: întreținute corect, tricotajele nu se deformează, nu se scămoșează și nu își pierd din intensitatea cromatică.
Colecția este completată săptămânal cu noi modele, disponibile atât în magazinele fizice din București și din țară, cât și online pe www.fashionsense.ro.