Colecțiile brandului Seen Users au fost purtate, de-a lungul timpului, de celebrități internaționale precum Chiara Ferragni, Lady Gaga, Zendaya și Sabrina Carpenter, anunță reprezentanții acestuia.

Lookbook-ul colecției a fost realizat în Paris alături de o echipa internațională, cu participarea Ursinei Gysi, cunoscută pentru colaborările cu Y-Project, Diesel, Acne Studios și Jacquemus. 

Pe lângă îmbrăcăminte, Seen Users introduce în acest sezon categoria de accesorii, prin lansarea unei genți și a unui model inovator de pantofi. 

“Reinterpretarea clișeelor a fost o temă recurentă în colecțiile anterioare ale brandului. SEEN a reușit întotdeauna să aducă o perspectivă neașteptată și proaspătă clișeelor, transformând această abilitate într-un cod distinctiv. În această colecție, clișeul își găsește expresia în delicatele flori de mătase”, se spune în prezentarea companiei.

Piesele brandului se realizează cu ajutorul unor colaborări cu fabrici locale, ce au contribuit la producția multora dintre elementele cheie din această colecție – tricotaje, denim și jachete masculine din stofă de lână naturală sau piele.