Începând din 16 aprilie, programul „O nouă viață by Auchan” se extinde și în hipermarketul Timișoara Nord. Aceasta este a treia locație a retailerului implicată în proiect. Prin intermediul unui parteneriat cu lanțul local de magazine de modă M&C, clienții vor putea regăsi, pe lângă colecțiile vestimentare din oferta Auchan, și o selecție de haine purtate, în stare perfectă de comercializare.

M&C, partenerul Auchan în acest proiect, este deținut de către compania Monique Investment. Spațiul de care va dispune în incinta hipermarketului este de 43 mp. Articolele regăsite aici, pentru copii și adulți, sunt la prețuri situate între 5-150 lei.

„De mai bine de 10 ani, din respect și iubire pentru natură, credem în ideea de reutilizare a hainelor și reușim, cu ajutorul întregii echipe pe care o avem în spate, să oferim prin proiectele noastre un viitor hainelor cu trecut”, a declarat Cătălin Madirjac, Manager M&C.

Lansat în februarie în Auchan Cluj Nord, „O nouă viață” este una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei de reducere a amprentei de carbon. Având la bază principiul economiei circulare, proiectul reprezintă o premieră pentru piața locală de retail. El presupune integrarea unei game de articole de îmbrăcăminte purtate, prin parteneriate cu diverse magazine de modă specializate.


Auchan extinde proiectul de economie circulară a hainelor
În 5 luni, Auchan a colectat 13 tone de haine și încălțăminte pentru reciclare și donații


În prezent, proiectul este disponibil în Cluj, Târgu Mureș și Timișoara, dar compania vizează extinderea acestui proiect și în alte magazine.