Începând din această lună, programul „O nouă viață by Auchan” se extinde în a doua locație a retailerului – hipermarketul Târgu Mureș Sud. Aici, clienții vor putea regăsi, în completarea colecțiilor vestimentare din oferta magazinelor, și o vastă selecție de haine purtate, în stare perfectă de comercializare, prin intermediul unui parteneriat cu lanțul de magazine de modă LaMajole.

Demarat în luna februarie în hipermarketul Auchan Cluj Nord, „O nouă viață”, programul de economie circulară a hainelor reprezintă o premieră pentru piața locală de retail și presupune integrarea unei game de articole de îmbrăcăminte purtate, prin parteneriate cu magazine de modă specializate.

Astfel, din luna aprilie, programul este disponibil și în incinta hipermarketului Auchan Târgu Mureș Sud, unde clienții pot regăsi și articole de modă purtate, toate colecțiile fiind atent selectate și igienizate conform standardelor în vigoare de către echipa LaMajole, partenerul Auchan în acest proiect. LaMajole va dispune de un spațiu de vânzare de 55 mp în care se vor regăsi în jur de 500 de articole pentru copii și adulți, la prețuri situate între 12–350 lei.

„Suntem bucuroși că etapa pilot de la Cluj a generat rezultatele așteptate, confirmându-ne astfel dorința consumatorilor de a adopta un stil de viață mai responsabil și de a face alegeri care, pe termen lung, contribuie la un viitor mai sustenabil pentru noi toți. Ca urmare, ne continuăm misiunea de a reduce amprenta de carbon și dorim să extindem acest proiect în cât mai multe dintre magazinele noastre.”, a declarat Corina Dospinoiu, Responsabil CSR Auchan Retail România.

Auchan derulează pe plan local mai multe proiecte care au ca scop reducerea poluării textile. Printre acestea se numără atât programul O nouă viață, cât și Proiectul de Colectare și Reciclare a Textilelor, disponibil în 12 dintre locațiile Auchan.