Sistemul de rafturi cu deschidere mărită Dexion LS3 (https://www.dexion.ro/produse/rafturi-metalice/rafturi-deschidere-mare/) are aplicații vaste. Îl puteți construi ca sistem tradițional de rafturi; instalație înaltă sau sistem multietajat. Indiferent dacă aveți un depozit cu preluare manuală ori un depozit central mare, complet automatizat.

Prin designul modular al raftului nostru cu deschidere mare și prin asamblarea rapidă și ușoară, puteți obține capacitatea maximă de stocare, indiferent de spațiul disponibil.

Sistemul de rafturi cu deschidere mare permite ajustarea ușoară a înălțimilor și configurațiilor de depozitare pe măsură ce cerințele dumneavoastră se schimbă, furnizând un sistem care se modifică și se schimbă odata cu necesitățile afacerii dumneavoastră.

Sistemul cu deschidere mare este la fel de potrivit pentru mediile de depozitare cât și pentru birou; este ușor configurabil pentru o serie de aplicații diferite. De la rafturi joase cu manipulare manuala, până la sisteme înalte.

Încorporarea diferitelor dimensiuni ale cadrelor și grinzilor și personalizarea sistemului pentru nevoile dumneavoastă exacte sunt extrem de simple. Modulele de lungime medie și lungă pot fi combinate în același raft, iar un sistem de fixare fără șuruburi asigură poziționarea grinzilor de susținere. Coloanele sunt zincate, iar grinzile sunt vopsite RAL 9002.

Raftul nostru Longspan a fost proiectat și testat pentru a respecta recomandările Codului de proiectare a rafturilor FEM 10.2.06.

Sistemul Dexion LS3 este ideal pentru depozitarea de produse fashion, confecții textile pliate sau atârnate pe umeraș, inclusiv comerț online

Avantajele specific ale sistemului pentru industria confecțiilor includ:

  • Acces ușor la hainele și produsele fashion depozitate
  • Depozitare ordonată cu acces la confecții, indiferent ca acestea plinate, atârnate sau în cutii
  • Diminuarea timpului de căutare și extragerea unui produs
  • Spațiu amenajat eficient și sigur în exploatare

Echipa Dexion vă stă oricând la dispoziție pentru a vă sprijini în rezolvarea necesităților și probemelor pe care le întâmpinați în activitatea dumneavoastră de depozitare la 0372683418 sau sales@dexion.ro

Modă și frumusețe la superlativ în cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR și MODEXPO II - Dialog Textil