În contextul unei piețe în rapidă schimbare, care pune accentul pe tehnologii și R&D pentru a fi competitivă, evenimentul de la Fiera Milano oferă o selecție generoasă de produse inovatoare.

Cei interesați de vizitarea EXPOdetergo International, cea mai importantă expoziție internațională dedicată mașinilor, serviciilor și produselor pentru curățarea, întreținerea și călcarea textilelor, și care se va desfășura la Fiera Milano între 21 și 24 octombrie 2022, se pot înregistra deja pe platforma evenimentului.

 Doritorii pot solicita biletul de intrare prin completarea unui forumular simplu publicat pe site-ul evenimentului www.expodetergo.com, și îl primesc în inbox per email, ceea ce le va garanta accesul la expoziție fără a mai pierde timp prețios în aglomerația de la coadă.

Evenimentul va avea loc la Fiera Milano, Rho, pavilioanele 1 și 3, cele mai aproape de subteran, accesibile dinspre oraș, dar și cu trenul sau de la aeroporturile principale ale Lombardiei.

SERVICII ȘI PRODUSE LA EXPOdetergo

Ediția 2022 a EXPOdetergo International vine într-un moment important pentru piața globală. Este primul eveniment international de profil din Europa organizat după pandemie, o perioadă care a crescut importanța rolului pe care sectorul îl are, acela de a susține prin servicii și produse industria de wellbeing, și care a influențat semnificativ echilibrul existent între cerere și ofertă.

Peste 200 de companii și-au confirmat participarea, ceea ce face ca EXPOdetergo International 2022 să poată oferi o perspectivă completă asupra unei vaste selecții de tehnologii, produse și servicii destinate întreținerii textilelor: mașini de spălat umed și uscat; sisteme de călcat; detergenți profesionali; sisteme de management și soluții 4.0; linii complete și automate, textile (bedding și pentru HORECA), sau materiale textile pentru închiriere.

Focalizat ca de fiecare dată exclusiv pe produse noi și inovatoare, pe cercetare și dezvoltare, EXPOdetergo International își confirmă vocația: aceea de a fi spațiul de expunere a excelenței în domeniul curățării, igienizării și tratamentului țesăturilor și de demonstrație a funcționării echipamentelor.

EXPOdetergo International va avea loc la Fiera Milano între 21 și 24  octombrie.

Aflați mai multe despre eveniment și solicitați bilet de acces pe www.expodetergo.com.