Murmur, brandul românesc de modă fondat de Andreea Bădală, care a atras atenția unor nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Beyonce, Madonna și Kardashians, a lansat un concept inovator de live shopping ce permite cumpărarea în timp real a ținutelor expuse pe podium, din orice colț al lumii.

În premieră în România, acest sistem va permite consumatorilor să urmărească în timp real evenimentul de lansare a noii colecții Spring/Summer ‘23 și să achiziționeze produsele preferate așa cum apar ele pe podium, în timpul defilării. Pe parcursul evenimentului, atât participanții cât și cei de acasă vor urmări un concept special de prezentare, ce reunește elementele de scenografie, lumini și tehnologie sub același manifest: o colecție despre feminitate și senzualitate, în accepția Murmur.

„Prin acest demers, ne dorim să schimbăm percepția asupra modei ca element de nișă – doar pentru anumite ocazii sau categorii demografice. Vrem să fie la îndemâna tuturor celor care apreciază arta și frumusețea, iar acum tehnologia ne permite să aducem moda mai aproape de consumatori”, afirmă Andreea Bădală, Head of Design Murmur.

Spring/Summer ’23 este o colecție ce reunește piese-semnătură, precum fustele, rochiile și corsetele iconice purtate de vedete, piese esențiale, de tip tricouri cu imprimeu specific MURMUR și colanți, dar și piese cu totul noi, ce ating prin croieli feminine și cromatică light zona de cocktail, de seară, dar și de bridal.

„Experiența noastră arată că sesiunile de live shopping generează o rată de conversie de aproximativ 10%, de 5 ori mai mare decât media de 2% a comerțului electronic clasic. Live shopping-ul oferă o experiență de cumpărare interactivă, care îmbină avantajele cumpărăturilor în magazin cu cele ale comerțului electronic. Asta ne spun anii de colaborare cu numeroase branduri cu prezență atât locală, cât și internațională, precum Answear, Samsung, Kärcher, Dacia, Tazz, Babyliss, Mayoral, Liz Earle, Valmont Cosmetics sau L’Oreal.”, explică Mihai Mănescu, Customer Success Manager al platformei Streams.live.

Colecția va fi lansată pe 25 aprilie, începând cu ora 21:30, printr-un fashion show inedit ce va avea loc la restaurantul Kong din București și va fi transmisă în direct pe site-ul brandului.