Echipamentele pentru sublimare SureColor SC-F9400H și SC-F9400 au fost special dezvoltate de Epson pentru imprimare rapidă, de mare volum, pe îmbrăcăminte, materiale textile și moi, dar și alte articole, precum materiale sportive și decorațiuni interioare.

Gamut extins de culoare cu cerneală fluorescentă

Imprimantele SC-F9400 și SC-F9400H le oferă companiilor opțiunea de a imprima cu două soluții suplimentare de cerneală fluorescentă autentică (galben și roz), care pot fi utilizate pentru a crea o gamă variată de culori luminoase şi vii, ideale pentru imprimarea pe echipamente sportive și materiale moi. Seria SC-F9400 este o evoluție a tehnologiei de imprimare Epson oferind calitate îmbunătățită, productivitate ridicată și fiabilitate completă.

“Încă o dată, accentul nostru s-a concentrat pe dezvoltarea ulterioară a gamei și pe introducerea unei soluții fluorescente veritabile care adaugă o nouă valoare. Aceasta este o premieră pentru noi și credem că am realizat cerneluri fluorescente superioare în ceea ce privește luminozitatea și densitatea culorii.” ne-a declarat Neil Greenlagh, Product Manager, Epson Europe

Productivitate ridicată

Datorită unei varietăți de caracteristici de sporire a productivității, inclusiv volumul de cerneală sporit și software-ul Epson Edge Print, aceste imprimante garantează randamentul ridicat și calitatea superioară. Modelele SC-F9400 și SC-F9400H au o viteză maximă de 108,6 m2/h și sunt livrate cu un dispozitiv de uscare pentru a îmbunătăți capacitatea de uscare. La sporirea productivității contribuie și un sistem de preluare îmbunătățit, cu înregistrare extrem de precisă. Acest sistem de alimentare contribuie la folosirea mai eficientă a imprimantei pe parcursul proiectelor mai lungi, asigurând acuratețe deosebită imprimării, precum și protecție pentru capul de imprimare.

Pungi de cerneală mai mari

Capacitatea pungilor de cerneală CMYK a crescut de la 1 litru la 1,1 litri, asigurând eficiența producției și rezultate de cea mai bună calitate.

Imprimare de calitate cu tehnologia Precision Dot

Tehnologia Epson de procesare a imaginilor PrecisionDot este un mod de calitate superioară, care combină trei tehnologii care îmbunătățesc calitatea imprimării: Half Tone Module, LUT și Micro Weave.

Cerneală certificată Oeko-Tex®

Similar cu celelalte modele din gama de imprimante cu sublimare de la Epson, SureColor SC-F9400H și SC-F9400 utilizează cerneală UltraChrome DS. Această cerneală a obținut certificarea Eco Passport de la Oeko-Tex® și a trecut testul japonez AZO, ceea ce presupune siguranța internațională a textilelor imprimate atât pentru adulți, cât și pentru copii și chiar nou-născuți.

Tehnologie care maximizează productivitatea

Controlați rezultatele imprimării cu ajutorul software-ului Epson Edge Print. Instalați pur și simplu echipamentul hardware și software-ul RIP și beneficiați de acces la o gamă de caracteristici utile, inclusiv Preview, Hot holder, Copy, Trimming, Nesting, Tiling și Step & Repeat.

Software-ul Epson Edge Print colaborează intuitiv cu celelalte instrumente Epson. Configurați rapid și ușor setările de imprimare particularizate prin intermediul panoului de comandă Epson Edge bazat pe browser. Calculați valoarea fiecărei imprimări, pe baza consumului de cerneală și de hârtie, cu ajutorul instrumentului de contabilitate LFP. Software-ul nostru vă ajută să vizualizați și să planificați rapid și precis lucrările de imprimare.

Mai multe informații și oferte de preț puteți găsi aici: https://dacora.ro/oferta-epson-pentru-imprimarea-textilelor/

 

p-publicitate.jpg - ConstructivConstructiv