Retailerul internațional de îmbrăcăminte pentru bărbați AC&co. va deschide un nou centru logistic în București, cu o suprafață de 1.000 mp. Compania caută să angajeze 90 de persoane, 10 pentru a lucra ȋn depozit și alte 80 pentru cele 19 magazine din România. 

Ȋn următorii trei ani, AC&co. ȋși propune să extindă lanțul de magazine cu 13 unități și să mărească echipa cu cel puțin 150 de angajați, anunță compania. România a fost prima țară aleasă pentru expansiunea globală a AC&co., iar noul depozit va funcționa ca hub logistic pentru regiune.

„România este locul unde a început aventura noastră de a deveni globali”, afirmă Osman Cavusoglu, Director General al AC&co., referindu-se la deschiderea primului magazin din București, în 2017. 

„Este poarta către Europa și centrul strategiei noastre pe termen lung. Piața locală și oamenii de aici ne-au primit extrem de bine eforturile și produsele. Prin urmare, investiția în România este întotdeauna atât de captivantă pentru noi, deoarece vedem un potențial imens aici”, a adăugat el.

AC&co. are în prezent peste 350 de magazine în 17 de piețe.