Începând din 17 octombrie, Benvenuti a deschis un nou magazin în capitală, în centrul comercial București Mall. Cel de-al 47-lea magazin Benvenuti din țară (și al 6-lea din capitală) s-a deschis marți este situat la etajul 1 al centrului comercial, cu o suprafață de 160 mp. 

În noul spațiu din București Mall, clienții vor avea acces la branduri disponibile exclusiv în magazinele Benvenuti, precum Luca di Gioia, Solo Donna, TheZeus, Enzo Bertini dar și mărci internaționale precum: Converse, Skechers și Pierre Cardin, anunță compania.

Compania Benvenuti a fost înființată în anul 2004 fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din România. Compania operează în prezent o rețea de 47 de magazine sub brandul Benvenuti și 9 magazine multibrand Enzo Bertini.

Compania din Oradea a obținut în 2022 afaceri de 157,1 milioane de lei, în creștere cu 27% față de anul 2021, iar profiturile au urcat la 17,6 milioane de lei, o creștere de 224% față de anul precedent, potrivit platformei Termene. Acționarul principal este Pavel Dan Gabriel, cu 85% din totalul acțiunilor.