Hugo Boss, unul dintre liderii mondiali pe segmentul de fashion premium şi luxury, a deschis, la începutul lunii decembrie, primul magazin din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Grupul german de fashion este prezent în ansamblul Palas Iaşi cu brandul BOSS, destinat publicului masculin, iar magazinul dispune de peste 200 mp, potrivit reprezentanților Iulius.

„Publicul ieșean și-a dezvoltat apetența pentru calitatea şi rafinamentul brandurilor premium, așa cum este BOSS. Anul acesta a fost deosebit de dinamic pentru Palas, iar faptul că retaileri internaţionali de top au ales proiectul nostru pentru a deschide magazine fanion reprezintă o confirmare în plus a performanţei ansamblului mixed-use din centrul Iaşului”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius.

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi este primul proiect mixed-use din România, realizat în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro de compania Iulius. Situat în centrul Iaşului, Palas include peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A, un centru de evenimente, hotel, restaurante și cafenele, parc de 50.000 mp, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri.