Grupul Rossignol va prelua Dale of Norway, companie cu o bogată tradiție în tricotaje. Mariajul se anunță a fi unul de succes, de vreme ce ambele companii au ani buni de experiență în spate, nemaivorbind de investițiile în tehnologie și dezvoltare creativă. Hilde Midthjell, proprietară și CEO a Dale, a explicat că cele două firme au în comun aceleași valori.

Acționarul majoritar al grupului Rossignol este începând din 2013 fondul nordic de private equity Altor.

Dale are 140 de ani de tradiție, iar Rossignol 110 ani. Ambele companii au aceeași viziune de a combina tradiția cu ultimele tendințe ale modei. Tricotajele reprezintă o parte integrantă a gamei de îmbrăcăminte Rossignol, astfel că pasul cumpărării lui Dale a venit aproape natural. Încă din anul 2015, Rossignol și-a extins gama de produse textile, înființând sucursala sa Rossignol Apparel. Grupul Rossignol include, de asemenea, Dynastar, Lange, Look, Time Sport, Raidlight, Felt, Rispot și Kerma.

Dale are sediul în Dalekvam, Norvegia, și fabrică produse din lână 100%. Compania are 62 de angajați în Norvegia și în biroul său de vânzări din SUA.