Iarna prelungită și nămeții de la începutul lunii martie nu au speriat mărțișoarele de anul acesta. Primul dintre ele este interviul cu Andreea Bădală, creatoare pe cât de discretă ca persoană, pe atât de cunoscută în rândul celor mai mari vedete ale lumii. Piesele ei au fost purtate de Madonna, Beyonce, Britney Spears, Kety Perry și multe alte staruri internaționale. Dar câți din industria noastră românească au auzit de ea? Discretă, Andreea Bădală nu apare pe la talk show-uri sau mondenități. Muncește susținut, într-un ritm epuizant care i-a intrat în sânge la Londra, pe când făcea ucenicie la designeri precum Richard Nicoll și Alexander McQueen.

Aflăm apoi despre hăinuțele cu Cireshe la urechi semnate de Natalia Știrbul, o mămică creatoare de frumos din Republica Moldova, care de curând vinde și în Statele Unite. Discutăm cu Nicu Aivănoaei despre posibilitățile de producție a confecțiilor în unitățile Toray, iar cu Mehmed Ahmed, directorul Meo Buttons, despre investiția sa de 1,5 milioane de euro într-o fabrică de nasturi de lângă Ruse.

În contextul în care sportul și moda fac un mariaj extrem de reușit, iar elemente din sportswear își croiesc loc pe marile podiumuri internaționale, ne întrebăm care este drumul spre care se îndreaptă îmbrăcămintea funcțională și ce abordare va avea clientul român față de ea? Încearcă să răspundă aici trei retaileri autohtoni: U-Man, Wintermag.ro și Winter Outlet, specializați pe activewear și sportswear.

Trecem și prin modă cu tendințele de țesături pentru sezonul de primăvară/vară 2019 de la Milano Unica, unde printurile au fost esențiale și au apărut pe orice suport și încheiem cu săptămânile modei din New York și Londra, fiecare cu actorii și direcțiile proprii.

O primăvară frumoasă tuturor!