Colecția „Seasons”, cu piese dedicate special fiecărui anotimp, a fost concepută de creatoarea arădeancă Vali Cioban pentru a reprezenta trecerea timpului, văzută prin ciclurile naturii.

„Colecția Seasons reprezintă perioadele vieții văzute prin ciclurile naturii, cu lumina și întunericul pe care le găsim în fiecare din acestea. Înseamnă renașterea și schimbarea continuă prin care trecem în fiecare zi și căreia trebuie să ne adaptăm”, explică Vali Cioban.

Prezentă de multe ori la MQ Vienna Fashion Week, Vali Cioban este o obișnuită a evenimentului care și-a aniversat cea de-a zecea ediție în septembrie anul trecut.

Prin această colecție, designerul încearcă să spună o poveste cu prinți și prințese de pe plaiuri mioritice, împletind legende clasice în culori moderne.

De câțiva ani, creatoarea a renunțat la producție în serie și lohn, preferând să realizeze haine care să-i reprezinte estetica și spiritul liber. Așadar, după ce a trecut prin toate etapele producției, Vali Cioban a ales să se concentreze pe esența cea mai fină a modei – rochii unicat care îi poartă semnătura și care îmbracă cliente din România și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Vali Cioban are peste 25 de ani de experiență în modă, iar creațiile sale se pot încadra într-un registru atemporal. Asta pentru că nu crede că frumusețea ar avea vârstă, ci mai degrabă vine din interior.

Pe lângă creațiile pentru femei, designerul le dedică și bărbaților piese vestimentare grupate în două linii, Ready to Wear și Formal.