Sense, brandul românesc de fashion, a anunțat reduceri de până la 65%  la întreaga colecție de sezon și le oferă iubitoarelor de modă câteva idei menite să contribuie la îmbunătățirea funcționalității garderobei.

Piese pe care te poți baza oricând

În termeni fashion, este vorba de “piese de bază”. Altfel spus, piese care pot fi integrate în aproape orice ținută, care sunt îndeajuns de versatile încât să fie purtate pe parcursul întregului an, nu doar într-un sezon, și care poate nu îți vor indica o metamorfoză stilistică, dar te vor susține ori de câte ori te simți neinspirată.

Aici pot fi enumerate tricotajele realizate din fire de cașmir, lână virgină sau vâscoză, purtate în asociere cu pantaloni, fuste din stofă fină sau chiar piese fluide din jerse sau mătase.

Actualizare de garderobă cu fuste clasice, ușor “twisted”

Chiar dacă este un articol vestimentar care cu greu mai poate surprinde din punct de vedere estetic, alegerea unei fuste care să pară modernă, chic și interesantă, se poate dovedi oarecum complicată. SENSE propune linii clasice, adaptabile oricărei siluete, completate de mici artificii stilistice sau ornamentale, care diferențiază un model “neutru”, de unul fără vârstă, dar în același timp actual și relevant: pliu pe o parte, nasturi decorativi, șlițuri laterale, materiale cu imprimeuri sau cu texturi deosebite etc.

Infuzie de culoare pe raftul de bluze și cămăși

O bluză sau o cămașă bina aleasă, poate fi un statement în sine, cu singura condiție să aibă “nerv” și personalitate. Adică să prezinte un imprimeu atractiv, culori vii, să asocieze texturi diferite și să fie nu doar comodă, la îndemână și “convenabilă”, ci și dezirabilă. Colecția SENSE cuprinde bluze din materiale combinate, imprimate cu motive geometrice, florale, animal print, polka dots sau inspirate de natură, cu guler clasic, tunică sau amplu, plisat, din lurex, vâscoză, bumbac sau mătase, în cele mai diverse nuante.