Băneasa Shopping City a anunțat suspendarea temporară a activității comerciale „pentru a proteja comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații de răspândirea COVID-19”, a anunțat retailerul bucureștean într-un comunicat de presă.

Centrul comercial va fi închis în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau „până când starea de urgență instaurată de autorități va fi ridicată.” Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00.

„În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate. Suntem conștienți că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esențial să avem o atitudine care facilitează preventia. Ne dorim să rămânem uniți în demersurile de a proteja, să fim responsabili și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!” a declarat Arthur Popa CEO la Băneasa Shopping City.