Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM inaugurează astăzi, 30 martie, centrul comercial Giurgiu Shopping Park. Parcul de retail de la Giurgiu are o suprafață totală închiriabilă de 7.000 mp și va găzdui magazine cu o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice, articole home-deco, restaurant, articole pentru copii și altele.

„Giurgiu Shopping Park va oferi o experiență unică de cumpărături pentru toți clienții. Proiectul contribuie, în același timp, și la dezvoltarea economică a orașului, oferind oportunități de angajare pentru locuitorii zonei”, declară Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

Giurgiu Shopping Park este ancorat de Lidl, și este complet închiriat către branduri precum Tedi, CCC, Hervis, Dr. Max, Noriel, New Yorker, Takko, KFC, Kik, Sinsay, Xpress și Fressnapf. 

Proiectul de la Giurgiu a fost dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM, antreprenor general fiind compania austriacă Strabag. Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de retail, în suprafață totală de 142.000 mp. 

Printre proiectele dezvoltate până acum se numără Shopping Park Arad, Bacău, Buzău, Baia Mare și alte orașe-reședință de județ, precum și în orașe de talie mai mică precum Caransebeș, Medgidia sau Odorheiu Secuiesc. Investitorul are în prezent în lucru un parc de retail la Mediaș și un altul la Pitești.