Brandul românesc de fashion Sense a anunțat că închide temporar cele 17 magazine fizice, dar activitatea comercială va continua online, pe www.fashionsense.ro. Totodată, fondatorii Cristina și Sorin Chiriac au anunțat că au demarat producția unei serii de măști de protecție sterilizate conform normelor în vigoare, care au fost donate personalului medical din Spitalul Sf.Spiridon și altor clinici.

Mastile sunt confecționate din bumbac de înaltă densitate, în dublu strat, cu inserție metalică și se recomandă să fie spălate zilnic, la 60 de grade cu apă și detergent, și călcate la temperaturi înalte. Produsele sunt reutilizabile, însă „nu reprezintă dispozitive medicale și nu înlocuiesc măștile cu filtre integrate,” după cum anunță compania într-un comunicat de presă.

„Implicarea SENSE în sprijinirea personalului medical se va concretiza în perioada urmatoare și în producția de combinezoane pentru spitale și servicii de ambulanță, ale căror prototipuri sunt deja executate și pentru care se așteaptă oferte de materiale fezabile din Germania și Marea Britanie, astfel încât să poată fi supusă aprobarii o mostră care să includă toate informațiile – specificații tehnice, preț și termen de livrare în funcție de cantitățile solicitate,” mai precizează compania.

Vânzările de produse vestimentare continuă online, iar brandul oferă o reducere de 40% la toată colecția  Spring 2020 . În plus, la fiecare comandă plasată în magazinul online www.fashionsense.ro, clienții primesc cadou una sau mai multe măști din bumbac, produse de SENSE.