Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, și chiar dacă ne-am reconfigurat modul de a le petrece, felul în care alegem să ne îmbrăcăm în zilele festive, contribuie din plin la modificarea stării de spirit și la sporirea confortului psihic. Hainele noi nu doar că ne fac să ne simțim mai bine, ci ne ajută să rămânem fidele unor obiceiuri dragi și să trecem mai lin peste restricțiile acestei perioade.

Colecția Sense Spring 2020 excelează la capitolul creativitate, aducând în atenție croiuri care pun în valoare orice tip de siluetă, culori revigorante, pline de energie, și imprimeuri deosebite inspirate de natură sau de artă. Iată câteva sugestii de rochii feminine, care îți vor redeschide apetitul pentru frumos și îți vor servi drept ancoră de normalitate într-o lume care cel puțin pentru moment nu mai este așa cum o știai.

Imprimeuri florale

Indiferent de croială, rochiile cu printuri florale emană în egală măsură relaxare și sofisticare, ceea ce le face ideale în aproape orice context semi-elegant, cu note festive.

Nuanțe de albastru

Desemnata culoarea anului 2020, albastrul este declinat sezonul acesta într-o paletă generoasă de nuanțe.

Buline jucăușe

Bulinele în varianta “polka dots” (mici și dese) sau puse “sub lupă” și mărite pentru un impact sporit, emană nu doar un farmec atemporal, ci și un sentiment de primăvară perpetuă. Acest print longeviv a devenit o parte esențială a garderobei feminine.

Accente pline de energie

Extrem de interesante pe cont propriu, dar și contrastând de minune cu alte culori, oranj-ul, verdele sau fuchsia, reprezintă boosterele de energie ale garderobei de primăvară.

Toate piesele colecției SENSE Spring 2020 beneficiază în această perioadă de 40% discount. De asemenea, fiecară comandă plasată în magazinul online vine însoțită și de un cadou – masca din bumbac de înaltă densitate, în dublu strat, realizată în atelierele Sense conform normelor de siguranță și protecție în vigoare.