În timp ce săptămânile modei se mută online, multe nume mari încearcă să găsească soluțiile adecvate pentru a-și promova colecțiile viitoare într-un format pe cât se poate de apropiat de normalitate.

Christian Dior a anunțat că show-ul care trebuia să aibă loc în mai, se va desfășura pe 22 iulie în sudul Italiei, în timp ce Burberry a declarat că va organiza 17 septembrie un eveniment în mijlocul naturii, în Anglia.

Directorul creativ al casei Dior, Maria Grazia Chiuri, duce show-ul colecției viitoare în sudul Italiei, unde va avea loc un eveniment cu participare redusă, în centrul orașului Lecce. Audiența va fi limitată la prieteni apropiați, familie și echipă, iar modelele și echipa de producție va fi adusă cu avionul. Întregul eveniment va fi transmis însă publicului larg.

Și designerul Burberry, Ricardo Tisci, a anunțat că va organiza un eveniment în aer liber, dar nu a precizat locul exact unde se va desfășura. Programat pe 17 septembrie, înaintea London Fashion Week, show-ul va fi o experiență exclusiv digitală pentru public, iar în afara modelelor și echipei, nu va participa nimeni.

Foto – Dior (colecția Riviera 2020)