După ediția digitală a Milano Fashion Week care va avea loc la jumătatea lunii iulie, Camera Nazionale della Moda Italiana a anunțat că în luna septembrie se vor relua evenimentele live. Astfel, în perioada 22-28 septembrie va avea loc la Milano prezentarea colecțiilor SS 2021, atât cele de modă feminină, cât și cele destinate bărbaților.

În ce privește ediția digitală Milano Digital Fashion Week (14-17 iulie), aceasta va cuprinde colecțiile de primăvară/vară 2021 pentru bărbați și precolecțiile pentru damă, în cadrul unui calendar care va fi actualizat permanent pe site-ul organizației, cameramoda.it.

S-au înscris până în prezent 37 de branduri, și vor exista inclusiv evenimente live, precum cele ale Dolce&Gabbana și Etro.

Fiecare brand va avea la dispoziție un interval de o oră pentru a-și transmite prezentarea, și va dispune de libertate totală în modul în care va spune povestea colecției.

Dintre mărcile italiene care își vor prezenta colecțiile în luna iulie se numără și Alberta Feretti, Prada, Philipp Plein, Ermano Scervino, Gucci și altele.

Foto: Camera Nazionale della Moda Italiana