Retailerul de fast fashion H&M a lansat pe 6 august colecția de îmbrăcăminte pentru cei mici inspirată din cunoscuta serie de filme Harry Potter. Colecția include îmbrăcăminte și accesorii pentru fete și băieți, începând de la nou-născți la adolescenți, cu elemente grafice, ornamente jucăușe și look-uri atractive.

Colecția Harry Potter x H&M pentru copii propune câteva elemente iconice din lumea micilor vrăjitori de la academia Hogwarts și cuprinde topuri, hanorace, jeanși, pantaloni, joggeri, rochii și body-uri pentru bebeluși, dar și accesorii precum eșarfe, șosete, șepci și altele.

Prețurile variază de la 22,99 lei pentru o căciulă reiată, la 24,99 lei un tricou imprimat și până la 99,99 lei pentru o jachetă din denim.

“Magia poveștilor Harry Potter este universală și continuă să inspire atâția copii (și adulți). Am dorit să transmitem prin această colecție încântarea acestui universul și elementul central a fost bufnița lui Harry, Hedwig,” spune Sofia Löfstedt, șefa creației Kidswear la H&M.