Retailerul de articole sportive Various Brands a inaugurat cel mai mare magazin al rețelei, în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov. Multibrandul deține acum 24 de magazine fizice și un shop online.

Noul magazin, cu o suprafață totală de 193 mp, cuprinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la Nike, Puma, adidas și multe alte branduri internaționale. Various Brands este specializat pe zona de streetwear, pe încălțăminte sport, piese athleisure, dar și articole dedicate antrenamentelor sportive.

Investiția se ridică la aproximativ 245 000 de euro, în care sunt incluse atât amenajarea spațiului, cât și stocul de produse. Retailerul Various Brands, cu 100% capital românesc, va mai deschide un magazin până la finalul anului, ca parte a planului de extindere a rețelei.

Acesta este cel de-al 4-lea magazin inaugurat în 2020, urmând ca în curând să deschidem încă unul, astfel încât să încheiem anul cu un total de 25 de magazine situate în marile centre comerciale din țară. Întrucât ne dorim să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, planul nostru este să continuăm extinderea rețelei și în 2021, în același ritm constant”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, cu spații în București și alte 17 orașe din țară.