Pe 21 octombrie, FIERA MILANO dă întâlnire industriei de curățenie a textilelor.

În doar câteva zile, EXPOdetergo International, principalul eveniment international dedicat utilajelor, serviciilor și produselor pentru curățarea textilelor, își va deschide porțile expozanților și vizitatorilor din întreaga lume..

La eveniment participă peste 200 de companii iar standurile prezentate la expoziție oferă o perspectivă generoasă asupra pieței, a tehnologiei, produselor și serviciilor dedicate întreținerii textilelor: mașini de spălat umed și uscat; sisteme de călcat; detergenți profesionali; sisteme de management și soluții 4.0; linii complete și automate, textile (bedding și pentru HORECA), sau materiale textile pentru închiriere HORECA.

Expoziția se concentrează asupra a trei teme-cheie: sustenabilitate, digitalizare și igienizare.

În momentul de față, spălătoriile trebuie să treacă printr-o transformare de substanță, centrată în jurul a trei factori: protecția mediului, evoluția digital și igiena. Toate acestea pot avea o contribuție importantă la creșterea sectorului.

“Mai mult cu mai puțin”: de câțiva ani încoace, acesta e motto-ul industriei întreținerii textilelor. Sustenabilitate înseamnă eficiență, igienă și productivitate maxime cu un consum minim de energie, apă și detergenți. La expoziție, multe dintre branduri se vor concentra pe soluții prietenoase cu mediul și eficiente energetic. Aceste soluții sunt rezultatul investițiilor în R&D și inovație și, luând în calcul creșterea costului utilităților, sunt esențiale pentru a asigura continuitatea fiecărei afaceri, mari sau mici. De la mașini de spălat individuale la linii automatizate, de la detergenți la aditivi chimici – târgul va prezenta avantajele și potențialul business-ului din ce în ce mai „verde”.

Iar asta nu e totul. Cea mai recentă generație de mașini e din ce în ce mai conectată, poate reduce sau elimina complet riscul erorii umane, poate planifica managementul unui articol de la intrarea în flux la livrare, poate gestiona de la distanță întreținerea.

Digitalizarea, din ce în ce mai prezentă grație dezvoltării puternice a sectorului, va fi o constantă a celor mai multe dintre propunerile expozanților, pentru că asigură operarea mai eficientă și posibilitatea de a menține costurile cu personalul în condițiile creșterii productivității.

Sentimentul asociat cu sănătate și wellness pe care îl simțim atunci când luăm contact cu curățenia perfecta este ne face să ne simțim bine: ultimii ani au fost un bun exemplu în acest sens, mai ales dacă este vorba despre spitale, centre de asistență, hoteluri sau restaurante. Același lucru e valabil și în cazul igienizării, care a câștigat și mai multă importanță. La expoziție vom vedea o combinație de mașini de ultimă generație, detergenți și tehnici de spălare care, dincolo de reglementările în vigoare, va deveni element decisiv în luarea deciziei de către consumatori.

La un click distanță

E simplu să participi la EXPOdetergo International. Vă puteți preînregistra online pentru a descoperi cele mai interesante companii și a selecta servicii customizate.

Pentru această ediție, biletele pot fi comandate online. Pentru a vă înregistra în avans, vă logați pe expodetergo.com iar în câteva momente veți avea acces la târg. După înregistrarea veți primi biletul pe mail. Nu trebuie să-l tipăriți: puteți arăta codul de bare pe smartphone și puteți intra evitând aglomerația de la coadă.

Pentru a afla mai multe despre expozanți, accesați Expo Plaza. Expo Plaza e mai mult decât un catalog online, este opțiunea de care vizitatorii aveau nevoie: un portal cu informații despre expozanți. Aveți la dispoziție documente, cataloage, povești, videouri – o sursă de informații cu ajutorul căreia vă puteți organiza vizita. Portalul va fi actualizat permanent, oferind funcții noi care vă vor permite să vă alegeți propriul itinerary și să identificați cele mai interesante noutăți.