Indiferent dacă clientul dumneavoastră. este o persoană fizică ce plasează o comandă de pe telefonul mobil sau un cumpărător care comandă 1000 de articole de îmbrăcăminte în mai multe dimensiuni și culori, depozitarea este o verigă extrem de importantă a lanţului.

Ce vi s-ar potrivi cel mai bine?

Soluții de depozitare extrem de simple și eficiente pentru selectarea manuală.

De obicei configurat ca un sistem cu un singur nivel / etaj, care utilizează diferite compartimente în fiecare modul al rafturilor.

Ideal pentru firme debutante, magazine de desfacere cu amănuntul individuale și pentru spaţiile restrânse.

O soluție mai complexă este următorul nivel, ideal pentru companiile care doresc să își extindă capacitatea cu nivele / etaje suplimentare, să schimbe configuraţia pentru a depozita diferite linii de produse precum încălţăminte, genţi sau accesorii sau care pur și simplu doresc să folosească o combinaţie de haine suspendate, cutii și articole depozitate pliate sau întinse.

Nivelul complet integrat: soluţia noastră complet integrată poate include benzi transportoare suspendate, benzi de livrare și alte soluţii automatizate pentru reducerea costurilor de personal și îmbunătăţirea eficienţei.

Ideal pentru afacerile mari cu multiple pieţe de desfacere și o reţea de distribuţie extinsă.

Vă stăm oricând la dispoziție pentru a vă sprijini în rezolvarea necesităților și probemelor pe care le întâmpinați în activitatea dumneavoastră de depozitare la 0372683418 sau sales@dexion.ro

https://www.dexion.ro/produse/rafturi-metalice/sistem-rafturi-standard/