Adunarea acționarilor companiei Lectra a votat numirea lui Céline Abecassis-Moedas ca nou director independent al Consiliului Director. Nominalizată pentru o perioadă de patru ani, ea devine membru în trei comisii, de audit, compensare și strategie.

Jucător global important în industria modei, a automobilelor și a mobilei, Lectra concepe soluții industriale inteligente – software, echipamente, date și servicii – pentru mărci, producători și retaileri.

Céline Abecassis-Moedas are experiență internațională ca director. În decursul ultimilor zece ani a deținut poziții importante în cadrul a patru companii din Spania și Portugalia: Europac, CTT, CUF și Vista Alegre Atlantis.


Lectra începe anul în forță
Lectra cumpără firma rivală Gerber Technology


În vârstă de 49 de ani, ea este decan pentru educație executivă și profesor asociat la Católica-Lisbon. Și-a început cariera în cercetare la France Telecom R&D, apoi s-a alăturat Lectra din New York ca manager de produs în 1999, iar apoi a lucrat ca și consulant pentru AT Kearney din Londra.

În perioada 2000 – 2005 a fost lector în strategie la Queen Mary University din Londra, apoi s-a alăturat Universității Católica-Lisbon.