Peste 180 de companii s-au înscris deja la expoziția globală dedicată întreținerii textilelor

Mai bine de 180 de expozanți au confirmat participarea la EXPOdetergo International, evenimentul de la Fiera Milano, care va avea loc între 21 și 24 octombrie 2022.

Interesul pentru eveniment este un semnal clar al dorinței industriei de a se întâlni și a arăta noutățile și inovațiile sectorului întreținerii textilelor: echipamente de spălare și călcare, linii automatizate, detergenți, dar și soluții software de eficientizare și de creștere a calității serviciilor.

Sustenabilitatea, digitalizarea și igienizarea sunt conceptele-cheie pe care se bazează întregul proiect.

Entuziasmul pieței dovedește vitalitatea unui sector care contribuie esențial la ceea ce numim starea de bine a societății, grație asigurării nivelului optim de igienă atunci când purtăm haine, când mergem la hotel sau la restaurant.” – declară Paolo Pizzocaro, Fiera Milano, Director al evenimentului. „În același timp, cifrele pe care le prezentăm azi confirmă credibilitatea EXPOdetergo International, un eveniment recunoscut la nivel global: lumea își dă întâlnire aici pentru a vedea ce anume e nou în domeniu, și pentru că aici pot face business și pot socializa„.

Numărul mare de companii care au confirmat deja participarea este extrem de semnificativ,” a adăugat Marco Sancassani, Președinte al EXPOdetergo International. „O astfel de participare masivă, confirmată la atâtea luni înainte de eveniment, este un semn al vitalității acestui sector, al rezilienței sale și al dorinței de a reveni la ritmul normal. Toatea acestea, sunt sigur, vor fi confirmate de această ediție care se anunță un succes încă de pe acum.”

Evenimentul din octombrie va oferi o perspectivă globală asupra pieței și asupra inovațiilor pe care companiile și departamentelor lor de cercetare&dezvoltare le-au pregătit în ultimii ani. Obiectivul acestora este într-adevăr unic: să contribuie la starea de bine a societății în ansamblul ei, asigurând gradul optim de curățenie și igienă, indifferent dacă e vorba de spălarea hainelor sau de tratamentele aplicate materialelor folosite în zone critice, precum spitalele, căminele de bătrâni sau HORECA.

CE OFERĂ EXPODETERGO?

EXPOdetergo International 2022 propune o platformă care să permită evaluarea, într-un singur context, a întregii oferte de piața globală, cu accent pe tehnologie, produse și servicii de întreținere a textilelor: mașini de spălat umed și uscat; sisteme de călcat; detergenți profesionali; sisteme de management și soluții 4.0; linii complete și automate, textile (bedding și pentru HORECA), sau materiale textile pentru închiriere.

Focalizat ca de fiecare dată exclusiv pe produse noi și inovatoare, pe cercetare și dezvoltare, EXPOdetergo International își confirmă vocația:  aceea de a fi spațiul de expunere a excelenței în domeniul curățării, igienizării și tratamentului țesăturilor și de demonstrație a funcționării echipamentelor.

Atenția pentru protecția mediului și eficiență energetică, creșterea calității muncii grație echipamentelor digitale și ergonomice, eficientizarea liniilor de producție și asigurarea igienei întregului proces: acestea sunt contribuțiile majore ale inovării în toate domeniile de aplicare, de la HORECA la sistemul de sănătate.

Mai multe informații despre show, aici www.expodetergo.com.