Comunicat de presă

Între 4 şi 7 octombrie te invităm la super-evenimentul anului pentru industriile de print, promoţionale şi textile

După 3 ani de comunicare online, PRINT&SIGN, CORPORATE GIFTS Show şi TEXTILE TECHNOLOGY SHOW revin în format fizic, timp de 4 zile, sub acelaşi acoperiş. 

PRINT&SIGN, cel mai important târg de tipar digital pentru Europa de Sud-Est, CORPORATE GIFT’S Show, singurul târg din România dedicat industriei de promoţionale, şi TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est vor avea loc între 4 şi 7 octombrie la ROMEXPO, în pavilionul B1.

Timp de 4 zile, cei mai buni specialişti din cele trei industrii se vor întâlni sub acelaşi acoperiş pentru a vedea care sunt noile trenduri, pentru discuţii faţă în faţă cu liderii industriilor de print, promoţionale şi textile, pentru lansări de produse în premieră şi demonstraţii LIVE ale celor mai noi echipamente şi tehnologii din domeniu.

HIGHLIGHTS

peste 500 de branduri

peste 500 de echipamente LIVE

inovaţii tehnologice

top speakeri

top expozanţi

cadouri eco, smart & creative

Cea de-a 16-a ediţie a PRINT&SIGN urmează trendul global şi aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi tehnologii de tipar digital, cu aplicabilitate pe orice tip de suport, dar şi soluţii inovatoare pentru comunicarea vizuală.

 • Tipar offset digital
 • Tipar digital large format indoor şi outdoor
 • Tipar digital pentru packaging
 • Soluţii DTP (software, hardware, echipamente prepress)
 • Tehnologii de print digital pe orice suport (hârtie, carton, textile, metal, lemn, sticlă, ceramică)
 • Tehnologii de tipar pentru design interior
 • Tehnologii pentru tipar şi producţie de display, totem, materiale de prezentare la raft
 • Tehnologii pentru producţie semnalistică indoor şi outdoor

CORPORATE GIFTS SHOW este cea mai importantă platformă de business care ţine pasul cu ultimele tendinţe în corporate marketing. Târgul prezintă noile trenduri în materie de produse promoţionale, care cresc implicarea şi construiesc relaţii durabile cu potenţialii clienţi.

 • Agende şi calendare
 • Promoţionale textile
 • Gadgeturi şi promoţionale electronice
 • Obiecte de scris
 • Promoţionale marketing 

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW este cel mai bun loc de întâlnire pentru specialiştii din industria textilă. Timp de 4 zile, antreprenori, factori de decizie şi specialişti vin la Romexpo pentru a vedea în funcţiune cele mai noi tehnologii şi echipamente industriale (maşini de cusut şi brodat, accesorii, software).

 • Maşini şi echipamente pentru industria textilă
 • Accesorii echipamente
 • Broderie, pasmanterie
 • Software

EVENIMENTE CONEXE

Conferinţa “Digitalizarea proceselor de producţie”, eveniment susţinut de iFlows Technologies, îl are ca invitat special pe Marius Ghenea, Partner Venture Capital Catalyst România, antreprenor, business-angel.

Data: 5 octombrie

Ora: 14:00

Locaţia: ROMEXPO, Sala Madgearu

Acces: Gratuit, pe baza înregistrării online, aici.

Bursa tinerilor antreprenori din industriile de print şi textile, concursul în cadrul căruia tinerii antreprenori pot câştiga unul din pachetele oferite de liderii celor două industrii. Mai multe detalii, aici.

Data: 4-7 octombrie

Locaţia: ROMEXPO, pavilionul B1

Concursul “Colantorul anului 2022” by Algernon, eveniment în cadrul căruia pasionaţii de colantări auto pot câştiga premii sub formă de produse în valoare de mii de euro. Înscrierile la concurs se fac aici.

Data: 5-6 octombrie

Locaţia: ROMEXPO, pavilionul B1, standul Algernon

Apartament personalizat print tipar digital. Din dorinţa de a da viaţă conceptului print digital pe orice suport, la PRINT&SIGN am pregătit un spaţiu special amenajat pentru arhitecţi şi designeri în care am replicat la o scară mai mică un apartament decorat doar cu obiecte printate digital – “INTERIOR DESIGN. Tailored by Digital Print”.

Data: 4-7 octombrie

Locaţia: ROMEXPO, pavilionul B1.

Vă aşteptăm la super-evenimentul anului pentru industriile de print, promoţionale şi textile!

4-7 octombrie, ROMEXPO, pavilion B1

Intrarea este liberă, pe baza invitaţiei online primite în urma completării formularului online aici sau fizic, la faţa locului. Mai multe detalii pe events.printsign.ro

COMUNICAT DE PRESĂ