Adesgo SA, cel mai mare producător de lenjerie de corp fără cusături din România, a vândut afacerea sa către Tefron Europe, parte a unui grup israelian, dezvoltator și producător de articole vestimentare fără cusături, intrat recent pe piața românească. Tranzacția a fost semnată în luna martie și se așteaptă să fie finalizată la jumătatea acestui an, anunță Mușat & Asociații, compania care a consiliat ADESGO. Decizia vânzării a fost luată acum câțiva ani. 

„Din mai multe motive, acum a venit momentul să mergem mai departe, dar sunt mulțumit că acordul nostru cu Tefron asigură continuitatea lucrătorilor loiali ai Adesgo și Rotex, precum și a unora dintre principalii noștri clienți foarte loiali. Adesgo va fi în continuare activă pe piața locală din România cu marca Diamond, aflată în creștere, în ceea ce privește vânzarea de ciorapi și dresuri către clienții de top, precum și către distribuitori,” a declarat Raanan Sobel, Administrator Unic al Adesgo.  

Echipa Mușat & Asociații a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partener, și de Mădălina Trifan, Managing Associate. Din echipa juridică au făcut parte avocați cu experiență precum Alina Man, Managing Associate, Simona Anton, Managing Associate și Cristian Cepeși, Senior Associate.