CEZ Vanzare se adresează producătorilor de confecții-textile, producătorilor și importatorilor de țesături, fire și fibre, de echipamente și tehnologie pentru industria textilă din Romania cu o ofertă personalizată de energie electrică, prin care beneficiază de un discount de până la 15%, la contractele semnate în perioada 1 august- 30 septembrie.

Accesând www.cezinfo.ro/confectii, toți cei interesați pot solicita să fie contactați de către un reprezentant CEZ Vânzare, pentru obținerea unei oferte personalizate și a unei simulări de costuri.

Oferta avantajoasă CEZ Vânzare se adresează celor peste 9.000 de companii din domeniul textile-confecții. Astfel, compania face un pas înainte în consolidarea statutului de partener de încredere pentru antreprenorii din sectoarele cheie ale României.

CEZ Vânzare are o experiență vastă în furnizarea de energie electrică și de gaze naturale, având un portofoliu de peste 1,34 milioane de clienți în România.

Mai multe informații despre această campanie pot fi obținute:

  • Apelând Info Linia CEZ, la 0251 929 – numărul unic, cu tarif normal în rețeaua națională, disponibil pentru informații comerciale, în intervalul 08:00 – 20:00;
  • Transmițând un E-mail, la adresa marketing@cez.ro;
  • Direct la orice Centru de Relații cu Clienții CEZ.